Ondersteuning van Windows 7 stopt | Promisys

okt 18
Windows upgrade

Ondersteuning van Windows 7 wordt beëindigd

Algemeen nieuws

Support op Windows 7 stopt

Na 10 jaar loopt op 14 januari 2020 de ondersteuning voor Windows 7 ten einde. Microsoft zal vanaf dat moment geen beveiligingsupdates of ondersteuning meer bieden voor pc’s met Windows 7. Het is nu de tijd om over te stappen naar Windows 10.

Windows 7

Wat betekent einde van ondersteuning?

Wanneer Windows 7 het einde van ondersteuning bereikt, functioneren je zakelijke computers nog steeds, maar biedt Microsoft niet meer het volgende:

  • Technische ondersteuning bij eventuele problemen;
  • Software-updates;
  • Beveiligingsupdates of fixes.

Overstappen op Windows 10

Je kunt je pc’s met Windows 7 dus blijven gebruiken, maar zonder verdere software- en beveiligingsupdates loop je een groter risico op virussen en malware. De beste manier om veilig te blijven is met Windows 10. En de Windows 10-ervaring is het beste op een nieuwe pc. Hoewel het mogelijk is om Windows 10 op je oudere apparaat te installeren, wordt het niet aanbevolen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de beëindiging van de ondersteuning op Windows 7? Of wil je advies over het overstappen met je zakelijke pc’s naar Windows 10? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel 088-643 2100 of vul het contactformulier in.

GERELATEERDE ITEMS

Top