Nieuws & Blogs

sep 10
Wifi-netwerk

Aandachtspunten bij het opzetten van een wifi-netwerk

Algemeen nieuws

Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van een zakelijk wifi-netwerk. Dat biedt nogal wat voordelen, zeker in combinatie met mobiele devices. Denk aan flexibiliteit, mobiliteit en geen gerommel met kabels. Om je wifi-netwerk optimaal te laten functioneren moet je wel rekening houden met een aantal aandachtspunten. We geven je hieronder een overzicht.

aug 21
Werkplek-as-a-service

Vereenvoudig je IT met werkplek-as-a-service

Algemeen nieuws

Werkplek-as-a-service Het aantal mobiele devices op de werkvloer neemt nog altijd toe. Smartphones en laptops behoren inmiddels tot de standaarduitrusting van menig medewerker. Al die verschillende devices maken IT-beheer echter niet altijd even makkelijk. Hoe je dat oplost? Bijvoorbeeld via werkplek-as-a-service, waarbij je werkplekken als dienst afneemt. Dat zit als volgt. Werkplekken op maat Door…

jul 19
Promisys IT - Rob de Zwart en Hans den Boer

Een nieuwe naam, maar wel met 30 jaar ervaring

Algemeen nieuws

IT zoals beloofd Promisys is een nieuwe naam in IT-dienstverlening, maar wel met meer dan 30 jaar ervaring. In Promisys komen de kennis en kunde van twee gerenommeerde Hoeksche Waardse IT-bedrijven samen: NC Automatisering en Nemesys ICT. Eigenaren Hans den Boer en Rob de Zwart hebben elkaar gevonden en dat belooft veel moois. Promisys levert…

jul 19
IT op de werkvloer

Grote verschillen in IT-beleving op de werkvloer

Algemeen nieuws

Er zijn nog altijd grote verschillen in de adoptie en toepassing van zakelijke IT. Dat blijkt uit het Future of Work-onderzoek in opdracht van softwarebedrijf Citrix. Enerzijds wordt technologie door velen gezien als essentieel voor de productiviteit. Anderzijds zorgt steeds flexibelere IT voor veel vraagtekens rondom meerwaarde en inzet. Toch kunnen deze obstakels eenvoudig uit…

jul 9
Managed printing

5 redenen om te kiezen voor managed printing

Algemeen nieuws

Managed printing Vrijwel alle IT kan tegenwoordig als dienst worden afgenomen. Dat geldt ook voor je printomgeving. Onder de naam managed printing worden alle werkzaamheden hierbij uit handen genomen. En dat levert meer voordeel op dan je misschien denkt. Een 5-tal voorbeelden van de vele voordelen die managed printing kan bieden.

jul 5
Promisys foto interview Port of Business

“Luisteren is het toverwoord”

Algemeen nieuws

Aandacht voor de klant is prioriteit voor Promisys In de nieuwste uitgave van het Port of Business Magazine vertellen Hans den Boer en Rob de Zwart over het ontstaan, de visie en de werkwijze van Promisys.

mei 28
Wifi-netwerk

Praktische tips en trucs voor een sterker wifi-netwerk

Algemeen nieuws

Tips en tricks voor een sterker wifi-netwerk Binnen bedrijven wordt intern veel gebruikgemaakt van wifi-netwerken. Zeker wanneer er met mobiele devices gewerkt wordt is dat handig. Voor je bereikbaarheid en productiviteit is een stabiel netwerk essentieel. Maar hoe weet je nou zeker dat je wifi-netwerk optimaal is ingericht?

mei 21
Tips it-beheerder

5 praktische tips voor de IT-beheerder

Algemeen nieuws

Je wil natuurlijk zoveel mogelijk meerwaarde halen uit je IT-inrichting. Door rekening te houden met een aantal zaken kun je de productiviteit, medewerkerstevredenheid en databeveiliging optimaal houden. Een 5-tal voorbeelden waarmee je het maximale uit je IT haalt.

Top