• Promisys IT - Rob de Zwart en Hans den Boer

  Een nieuwe naam, maar wel met 30 jaar ervaring in IT

  In Promisys komen de kennis en kunde van twee gerenommeerde Hoeksche Waardse IT-bedrijven samen: NC Automatisering en Nemesys ICT.

  Lees meer
 • Promisys IT zoals beloofd

  Promisys, IT zoals beloofd

  Wil je meer weten over de beloftes van Promisys?

  Lees verder

Over Promisys

Promisys is een professionele IT-dienstverlener. Onze kernactiviteiten zijn het leveren van IT hard- en software, cloud-oplossingen en support- en beheerdiensten voor het MKB.

Met onze diensten streven wij ernaar onze klanten een moderne en soepel werkende IT-omgeving te bieden die hen in staat stelt hun bedrijf goed te laten opereren.

Door onze platte organisatie met korte lijnen zijn wij in staat om onze klanten persoonlijk contact, een vast aanspreekpunt en snelle service te bieden. Dat beloven we!

Meer over Promisys
about

Onze diensten

Promisys is gespecialiseerd in zakelijke IT-diensten. Dankzij onze persoonlijke aanpak en snelle service zorgen wij voor een IT-omgeving die werkt. Altijd én overal. IT zoals beloofd.

IT-beheer en support

Beheer & Support

Netwerkbeheer, serverbeheer en werkplekbeheer. Promisys belooft dat je zorgeloos kunt werken.

Lees meer
IT-beveiliging

Beveiliging

Promisys beveiligt je IT-omgeving tegen online bedreigingen met betrouwbare en effectieve security oplossingen.

Lees meer
Cloud oplossingen

Cloud

Draait je IT-omgeving lokaal of in de cloud? Bij Promisys zoeken we naar de meest efficiënte oplossing voor jouw bedrijf of organisatie.

Lees meer
IT-hardware en software

Hardware & Software

Promisys levert, installeert en beheert een uitgebreid portfolio aan IT hardware en software. Deskundig advies én eerlijke prijzen!

Lees meer
IT-infrastructuur

IT infrastructuur

Een goede IT infrastructuur is de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering. Promisys adviseert, ontwerpt, implementeert en beheert.

Lees meer
Wifi-netwerk

Wifi-netwerk

Een goed werkend draadloos netwerk is een must-have voor ieder bedrijf. Promisys is gespecialiseerd in het aanleggen van professionele wifi-netwerken.

Lees meer

Bekijk deze video

Onze adviseurs

Heb je vragen over je IT-omgeving, loop je tegen problemen aan of zoek je een second opinion? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. We komen graag langs voor een nadere kennismaking.

Bas den Boer - Promisys

Bas den Boer

Bel 088-643 2100

Hans den Boer - Promisys

Hans den Boer

Bel 088-643 2100

Promisys - Francis van der Hoeven

Francis van der Hoeven

Bel 088-643 2100

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

sep 10
Wifi-netwerk

Aandachtspunten bij het opzetten van een wifi-netwerk

Algemeen nieuws

Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van een zakelijk wifi-netwerk. Dat biedt nogal wat voordelen, zeker in combinatie met mobiele devices. Denk aan flexibiliteit, mobiliteit en geen gerommel met kabels. Om je wifi-netwerk optimaal te laten functioneren moet je wel rekening houden met een aantal aandachtspunten. We geven je hieronder een overzicht.

aug 21
Werkplek-as-a-service

Vereenvoudig je IT met werkplek-as-a-service

Algemeen nieuws

Werkplek-as-a-service Het aantal mobiele devices op de werkvloer neemt nog altijd toe. Smartphones en laptops behoren inmiddels tot de standaarduitrusting van menig medewerker. Al die verschillende devices maken IT-beheer echter niet altijd even makkelijk. Hoe je dat oplost? Bijvoorbeeld via werkplek-as-a-service, waarbij je werkplekken als dienst afneemt. Dat zit als volgt. Werkplekken op maat Door…

jul 19
Promisys IT - Rob de Zwart en Hans den Boer

Een nieuwe naam, maar wel met 30 jaar ervaring

Algemeen nieuws

IT zoals beloofd Promisys is een nieuwe naam in IT-dienstverlening, maar wel met meer dan 30 jaar ervaring. In Promisys komen de kennis en kunde van twee gerenommeerde Hoeksche Waardse IT-bedrijven samen: NC Automatisering en Nemesys ICT. Eigenaren Hans den Boer en Rob de Zwart hebben elkaar gevonden en dat belooft veel moois. Promisys levert…

Top
?>