Wifi-netwerk

apr 11
Wifi-netwerk

Wifi-netwerk

Steeds meer bedrijven kiezen voor het gemak en de voordelen van een draadloos (wifi) netwerk. Geen draden of kabels, maar een draadloze radiofrequentie zorgt voor toegang tot het netwerk. Vanaf iedere plek in het bedrijfspand. Veilig en gemakkelijk.

Voordelen van een wifi-netwerk

✔️ Volledig draadloze netwerkverbinding;
✔️ Aanleg en onderhoud van kabels is niet meer nodig;
✔️ Overal in het pand toegang tot netwerk en internet;
✔️ Eenvoudig aan te leggen.

 

Wifi site survey

Een goed werkend wifi-netwerk is voor veel bedrijven onmisbaar geworden. Toch zijn er in de praktijk regelmatig problemen. Denk hierbij aan een te hoge belasting van het netwerk door het aantal mensen die gebruik maken van de access points. Of dekkingsproblemen door bouwkundige constructies in het gebouw. Maar ook problemen die veroorzaakt worden door een interferentie op het netwerk door andere electronische apparaten of nieuwe updates die niet communiceren met de wifi access points.

Daarom bieden wij de wifi site survey. Een meting die het volledige wifi-netwerk binnen je bedrijf in kaart brengt. Na een site survey is precies zichtbaar wat de knelpunten in je netwerk zijn, maar ook waar gaten in het netwerk zitten waardoor medewerkers of bezoekers geen dekking hebben.

 

Meer weten over wifi?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een wifi-netwerk? Of wil je een meting of site survey laten uitvoeren door Promisys? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag langs om kennis te maken. Vul het formulier in of bel direct naar 088-643 2100.

 

GERELATEERDE ITEMS

Top