Printing & Document Solutions

apr 11
Printing en document solutions

Printing & Document Solutions

Ieder bedrijf heeft te maken met een flink aantal documenten, of het nu papieren documenten of digitale documenten zijn. Hoe beheer je die overweldigende hoeveelheid aan documenten? Wij helpen je de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren.

Printers en multifunctionals

Promisys is o.a. partner van Kyocera en levert een compleet portfolio van betrouwbare en milieuvriendelijke netwerklaserprinters met prachtige (kleuren)afdrukken voor werkgroepen van iedere grootte.

 

De ECOSYS printers van Kyocera werken volgens een ‘cartridgevrije’-technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een duurzame drum en een tonervulling die garant staat voor duizenden geprinte pagina’s. Dit betekent een lage total cost of ownership.

 

Daarnaast bieden wij met Kyocera een complete lijn zwart-wit copiers en (kleuren) multifunctionals voor zowel laag als hoog volume. Deze betrouwbare en geavanceerde producten kunnen optioneel uitgebreid worden met print-, scan- en faxfuncties die de efficiency van je bedrijf vergroten.

 

Uniek concept – Pro Rato Colour System

In een kantooromgeving worden veel verschillende documenten geprint. Dit betekent dat voor het afdrukken van het ene document meer toner gebruikt wordt dan voor het andere. Vooral bij het gebruik van kleur kunnen de verschillen groot zijn. Waarom betaal je dan nu voor iedere afdruk hetzelfde?

 

Kyocera biedt als eerste in de markt van laserprinters kleurenafdrukprijzen aan die gebaseerd zijn op het werkelijke tonerverbruik. De Ecosys kleurenprinters, Ecosys kleurenmultifunctionals, TASKalfa kleurenmultifunctionals en A3 kleurenprinters beschikken naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller over drie aanvullende afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen. Op basis van deze tellers worden de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening gebracht.

 

Basiskleur, office kleur of creatief office kleur; elke afdruk die je maakt valt in een van de 3 niveaus en wordt apart geteld door de bijbehorende teller. Je betaalt dus per afdruk voor de hoeveelheid kleur die je gebruikt!

 

Document solutions

Wil je documenten scannen, bewerken, archiveren en eenvoudig terugvinden? Wij leveren niet alleen Kyocera printers en multifunctionals, maar ook diverse oplossingen om de productiviteit te verhogen.

 

Snel en gemakkelijk altijd de juiste documenten bij de hand. De ingebouwde workflow module bewaakt de informatiestroom in je bedrijf zodat je exact weet wat de status van een factuur is of welke documenten er ontbreken om een opdracht uit te voeren.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor printing en document solutions? Vul het contactformulier in of bel direct naar 088-643 2100.

 

GERELATEERDE ITEMS

Top