IT infrastructuur

apr 11
IT-infrastructuur

IT infrastructuur

Een goede IT infrastructuur is de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering of organisatie. Wij ontwerpen passende zakelijke IT infrastructuur oplossingen. Promisys adviseert, ontwerpt, implementeert en beheert je complete infrastructuur. Uiteraard afgestemd op je bedrijfsprocessen en dienstverlening.

 

Inventarisatie en ontwerp

Een adequaat IT ontwerp begint met het inventariseren en vaststellen van de functionele behoefte en de aanwezige infrastructuren. Wij brengen de wensen en eisen in kaart en vertalen dit in een functioneel en technisch ontwerp, dat past binnen het budget.

 

Clustering

Om de beschikbaarheid en schaalbaarheid van alle servers te verhogen, maken wij gebruik van clustering. Met clustering werken meerdere servers samen en zij vormen samen één grote (cluster) server. Als één van de fysieke servers uitvalt, worden de rollen van deze server automatisch opgevangen door de andere servers binnen het cluster. Het maakt niet uit als er een defect is aan een server of als er iets vervangen of geüpgrade moet worden. Al je virtuele servers blijven met clustering 24×7 up en running.

 

Advies

Bij Promisys profiteer je van een maatwerk IT-advies. Wij stemmen onze IT-diensten exact af op je bedrijfsprocessen. Je wilt gewoon je werk kunnen blijven doen, altijd en overal. Optimaal presteren begint met een goede IT-basis. Daar zetten wij ons voor in!

 

Virtualisatie

Virtualisatie zorgt voor een besparing op de totale kosten van je IT-omgeving. Door meerdere virtuele servers te installeren op één fysieke server, worden alle resources efficiënter gebruikt. Je hoeft minder te investeren in hardware en je verbruikt minder stroom en rackspace. Virtualisatie vereenvoudigt serverinstallaties, migraties en het beheer, waardoor je ook op dit gebied kosten bespaart.

 

Storage

Een belangrijk onderdeel van de IT infrastructuur is de opslagruimte. Promisys biedt diverse opslag mogelijkheden voor bedrijven. Op basis van de inventarisatie stemmen wij de storage oplossing af op de behoefte. Hierbij letten wij onder meer op capaciteit, performance, schaalbaarheid, efficiënt beheer en maximale veiligheid.

 

Implementatie

Nadat je akkoord bent met het IT-ontwerp verzorgen wij de implementatie van de IT-omgeving. Van het aanleggen van het netwerk en het plaatsen van printers en computers tot het overzetten van je bestaande gegevens. Dit alles volgens een duidelijk plan van aanpak, zodat alles soepel verloopt.

 

Meer weten over IT infrastructuur en ontwerp?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor het ontwerpen van een goede IT infrastructuur? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. We komen graag langs om kennis te maken en de behoeften te inventariseren. Vul het formulier in of bel direct naar 088-643 2100.

 

GERELATEERDE ITEMS

Top