Hardware & Software

apr 11
IT-hardware en software

Hardware & Software

Promisys levert, installeert en beheert een uitgebreid portfolio aan IT hardware en software. Van desktop PC, thin client, laptop en server tot firewall, router, switch en monitor. Met een ruime keuze uit betrouwbare A-merken met deskundig advies én met eerlijke prijzen!

 

Hardware kennis

Promisys is gecertificeerd partner van o.a. Dell en HP. Door deze partnerships beschikken wij over een uitstekende kennis en ervaring die waarborgt dat de klant de best mogelijke adviezen en producten ontvangt. Je kunt er op vertrouwen dat wij de vaardigheden en expertise bezitten om je de beste IT-ervaring te bieden en je bedrijf een concurrentievoorsprong te geven.

HP partner Dell partner

 

Microsoft Small Business Specialist

90% van de Nederlandse MKB-bedrijven draait op een Microsoft/ Windows omgeving. Promisys is gecertificeerd als Microsoft Small Business Specialist. Small Business Specialists zijn speciaal opgeleid om bedrijven met 5 of meer pc’s te helpen met de invulling van hun IT-behoeften.

 

Wij kunnen het complete Microsoft producten- en dienstenpakket leveren, installeren en beheren, zoals o.a.:

 

✔️ Windows XP/ Windows 7/ Windows 8/ Windows 10

✔️ Windows Server/ Small Business Server

✔️ Windows Mobile

✔️ Microsoft Azure

✔️ Microsoft Office/ Office 365

✔️ Microsoft Exchange Server

✔️ Microsoft Lync/ Skype Server

✔️ Hyper-V virtualisatie

 

Meer weten over hardware en software?

Wil je meer weten over de hardware en software die wij kunnen leveren? Of wil je een scherpe offerte op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in of bel direct naar 088-643 2100.

 

GERELATEERDE ITEMS

Top