Cloud

apr 11
Cloud oplossingen

Cloud

Wil je je IT-omgeving (deels) onderbrengen in de cloud? Ook dat kan met Promisys. Met onze partner HostedXL bieden wij betrouwbare en professionele cloud-oplossingen.  Je hebt 24/7 toegang tot al je zakelijke programma’s vanaf iedere locatie met een internetverbinding. Veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal bij onze zakelijke cloud diensten. Een cloud oplossing is bovendien eenvoudig te implementeren, zonder dat dit invloed heeft op de bestaande infrastructuur. Ontdek onze verschillende zakelijke cloud diensten.

Cloud computing

Bedrijven verwachten steeds meer van hun IT omgeving. Data groeit explosief en wordt steeds belangrijker. Daarnaast verwachten medewerkers van een bedrijf dat zij steeds flexibeler, vanaf iedere locatie, met allerlei apparaten (zoals tablets en smartphones) kunnen werken. Dit betekent dat je meer tijd en geld moet investeren om up-to-date te blijven.

 

Door gebruik te maken van IT als dienst (cloud computing) krijg je de beschikking over flexibele en betrouwbare oplossingen tegen een vast bedrag per gebruiker per maand. Dit betekent dat de servers en data niet meer op kantoor staan, maar dat je gebruik maakt van een (gedeelde) omgeving in een datacenter. Hierdoor hoef je dus niet meer te investeren in eigen hardware en wordt je niet meer geconfronteerd met onverwachte kosten op het gebied van IT.

 

Office 365

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent; je vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de meest actuele Office-toepassingen kun je vanaf je favoriete device realtime informatie delen. Promisys helpt je graag bij de keuze van de juiste contractvorm, de inrichting en het beheer van je Office 365 omgeving.

 

Office 365

 

Hosted e-mail

Met hosted e-mail (hosted exchange) heb je altijd en overal toegang tot je zakelijke e-mail, agenda en contacten. Uiteraard voorzien van geavanceerde virus- en spambeveiliging. Wij bieden diverse zakelijke oplossingen, schaalbaar tot op elke gebruiker nauwkeurig. Ideaal wanneer je medewerkers vaak buiten de deur zijn.

 

Hosted back-up

Stel je belangrijke data veilig met onze hosted back-up oplossingen. Belangrijke gegevens worden extern opgeslagen en beheerd vanuit ons uitstekend beveiligde Nederlandse datacenter. Met een online back-up in de cloud hoef je je geen zorgen te maken over je gegevens en kun je met een gerust hart gaan slapen.

 

Hosted storage

Promisys biedt diverse maatwerk cloud-opslag mogelijkheden voor bedrijven. Je gegevens worden opgeslagen in ons datacenter. Je hebt altijd en overal toegang tot je documenten in de cloud. Vergelijkbare oplossingen zijn Dropbox, Google Drive, Sync of iCloud. Deze cloud-oplossingen kennen echter diverse beveiligings- en gebruikersissues. Met Promisys ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige cloud-opslag.

 

Zakelijk internet

Wat is een bedrijf of organisatie nog zonder snelle en betrouwbare internetverbinding? Promisys zorgt voor een optimale verbinding. Van vakkundige levering en installatie tot optimaal beheer. Bovendien profiteer je van één vast aanspreekpunt voor al je internetvragen. Of het nu gaat om ADSL, VSDL, kabel, glasvezel, domeinregistratie of e-mail. Je kan met al deze vragen bij ons terecht. Dat werkt supersnel, net als onze internetverbinding.

 

Colocation

Maak je liever gebruik van je eigen server in de cloud? Dan is colocation de ideale oplossing. Je eigen server wordt geplaatst in ons uiterst betrouwbare en veilige datacenter. Je hebt de volledige controle over jouw eigen server en profiteert van een gegarandeerde internetverbinding. Indien gewenst, leveren wij ook een managed firewall en verzorgen wij het complete beheer van de colocated server.

 

Meer weten over onze cloud diensten?

Wil je meer weten over onze cloud diensten en de mogelijkheden die Promisys je kan bieden? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. We komen graag langs voor een nadere kennismaking. Vul het formulier in of bel direct naar 088-643 2100.

 

GERELATEERDE ITEMS

Top