Beveiliging

apr 11
IT-beveiliging

Beveiliging

De technologische vooruitgang biedt bedrijven en organisaties veel mogelijkheden en voordelen. Maar er liggen ook gevaren op de loer, zoals virussen, hacks en andere vormen van cybercrime. Hoe beveilig je het netwerk, de servers en je belangrijke en waardevolle bedrijfsdata tegen online bedreigingen?

 

Promisys helpt je hierbij. Wij bieden security oplossingen, van o.a. Kaspersky Lab en Eset, die perfect aansluiten bij de grootte en activiteiten van jouw bedrijf of organisatie. Van professionele anti-virussoftware en firewalls tot back-up en Disaster Recovery.

 

ESET Gold PartnerKaspersky Gold Partner

Security software

Virussen, ransomware, malware, spyware, spam… Met de professionele en gerenommeerde security software die wij leveren, bescherm je je netwerk, servers en endpoints tegen alle voorkomende cyberdreigingen. Effectief, betrouwbaar en betaalbaar! Zo houden we je waardevolle bedrijfsgegevens veilig.

 

Updates

Naast het implementeren van preventieve beveiliging is het ook belangrijk dat de software up-to-date is. Updates zijn een essentieel onderdeel van IT-beveiliging. Wij installeren automatisch updates en monitoren de voortgang. Beveiligingslekken krijgen met Promisys geen kans.

 

Firewall

Houd indringers buiten de deur met onze firewall oplossingen. Via een firewall voorkom je dat hackers of schadelijke software via een netwerk of internetverbinding toegang krijgen tot je IT-omgeving. Wij bieden je de beste bescherming.

 

Back-up

Voorkom dataverlies met een moderne en betrouwbare back-up oplossing. Hiermee wordt er periodiek een volledige kopie gemaakt van alle relevante gegevens.  Dat kan tegenwoordig lokaal, in de cloud of in een hybride vorm. De back-up wordt geplaatst op een NAS of andere server. Eventueel kan deze worden gesynchroniseerd naar één van onze datacenters, een andere vestiging of zelfs naar een privé-adres.

 

In geval van brand of waterschade is je data altijd veilig. In overleg bepalen wij de meest optimale back-up strategie. Uiteraard gebruikmakend van de meest recente back-up oplossingen.

 

Disaster Recovery Plan (DRP)

De zekerheid van voor je bedrijfscontinuïteit. Het Disaster Recovery Plan ofwel herstelplan bestaat uit voorzorgsmaatregelen om de gevolgen van een eventuele ramp, calamiteit of grote uitval van je IT-systemen te beperken. De belangrijkste vraag hierbij is: hoe krijgen wij een bedrijf weer zo snel mogelijk operationeel? Laat dat maar aan Promisys over. Dankzij onze proactieve benadering wordt schade tot een minimum beperkt.

 

Meer weten over IT-beveiliging?

Wil je meer weten over onze security oplossingen, of ben je benieuwd of je huidige oplossing nog wel voldoet aan de eisen die vandaag de dag gevraagd worden? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Vul het formulier in of bel direct 088-643 2100.

 

GERELATEERDE ITEMS

Top