Beheer & Support

apr 11
IT-beheer en support

Beheer & Support

Je IT omgeving is vandaag de dag een cruciaal onderdeel van je bedrijfsvoering. De beschikbaarheid en veiligheid van die omgeving vraagt om duidelijke afspraken en een betrouwbare partner die voor je klaar staat. Bij Promisys begrijpen we dat, ons motto is niet voor niets: IT zoals beloofd. Bij ons is je nieuwe of bestaande IT omgeving in goede handen.

Promisys IT beheer en support

Promisys levert IT zoals beloofd. Dat is mooi, maar wat beloven wij dan?

 

✔️ Maximale inzet voor een goed werkend en up-to-date IT-netwerk;

✔️ Duidelijke contracten en eerlijke prijzen;

✔️ Optimale beveiliging van je netwerk en endpoints;

✔️ Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt.

 

Netwerk-, server- en werkplekbeheer

Met een beheerovereenkomst van Promisys ben je verzekerd van deskundig en betrouwbaar beheer van je IT-omgeving. Of het nu gaat om beheer van je netwerk, servers of werkplekken, bij ons is het in goede handen! Dat beloven we.

 

Eén van onze IT-specialisten komt periodiek bij je langs om te controleren of alles naar behoren werkt en de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Natuurlijk kunnen wij beheer en support ook op afstand voor je verzorgen.

 

24×7 monitoring

Storingen en problemen vroegtijdig signaleren en proactief kunnen aanpakken met een passende oplossing, zorgt voor een optimale werking van je systemen. Door realtime monitoring hebben wij altijd zicht op de actuele status van je IT-omgeving. Dit voorkomt uitval van systemen en zorgt ervoor dat je medewerkers efficiënt kunnen blijven werken.

 

Monitoring

 

Asset management

Door middel van Asset Management op hardware en software inventariseren en onderhouden wij je complete IT-omgeving. Je hebt volledig inzicht in de complete software en hardware binnen je bedrijf. Efficiënt Asset Management resulteert in lagere kosten, bijvoorbeeld doordat overlicentiëring wordt voorkomen. Daarnaast worden risico’s beperkt en voldoe je aan alle wettelijke plichten.

 

Update management

Updates zijn essentieel voor de voortgang van de bedrijfskritische processen. Wij zorgen voor een optimaal update management. Updates worden automatisch geïnstalleerd op vooraf afgesproken tijdstippen. Bijvoorbeeld buiten werktijd, zodat de gebruikers geen hinder ervaren. Update management heeft onder meer betrekking op essentiële beveiligingsupdates en systeemupdates.

 

Mobile Device Management

Mobile Device Management is de oplossing voor het effectief en veilig beheren van tablets en smartphones binnen je bedrijf of organisatie. Steeds vaker zijn deze apparaten een verlengstuk van de IT-omgeving en staan ze in verbinding met servers en systemen. Wij zorgen dat de verschillende devices optimaal met elkaar corresponderen én communiceren. Zo kun je eenvoudig documenten delen. Daarnaast zijn de mobiele apparaten beveiligd tegen virussen en malware. Ook het lokaliseren en op afstand vergrendelen, uitschakelen en volledig wissen van een apparatuur is mogelijk.

 

Office 365 beheer en support

Voor veel bedrijven is Office 365 de kerninfrastructuur. Een goed ingerichte omgeving is noodzakelijk. Zowel support als beheer kun je aan ons uitbesteden. Van het aanmaken en wijzigen van gebruikers en mailboxen tot de implementatie van complexe toepassingen. Wij garanderen een optimale implementatie van applicaties en risicobeheersing.

 

Meer weten over beheer en support?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor het beheer en support van je IT-omgeving? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. We komen graag langs voor een kennismaking. Vul onderstaand formulier in of bel direct naar 088-643 2100.

 

GERELATEERDE ITEMS

Top