Promisys, meer dan 30 jaar ervaring in IT | Promisys

jul 19
Promisys IT - Rob de Zwart en Hans den Boer

Een nieuwe naam, maar wel met 30 jaar ervaring

Algemeen nieuws

IT zoals beloofd

Promisys is een nieuwe naam in IT-dienstverlening, maar wel met meer dan 30 jaar ervaring. In Promisys komen de kennis en kunde van twee gerenommeerde Hoeksche Waardse IT-bedrijven samen: NC Automatisering en Nemesys ICT.

Eigenaren Hans den Boer en Rob de Zwart hebben elkaar gevonden en dat belooft veel moois. Promisys levert en beheert IT-oplossingen die (werk)processen efficiënter maken en de strategische ambities van bedrijven ondersteunen.

Rob vergelijkt een IT-omgeving van Promisys met een auto: “Je hoeft alleen maar contact te maken en het ding rijdt. Zo werkt het ook bij ons. Het enige wat je hoeft de doen is je pc aanzetten en de rest werk vanzelf. Tanken is trouwens niet nodig. Voordat er iets dreigt stil te vallen in het systeem zijn wij dit al voor. De klant merkt hier niks van en de processen lopen gewoon door.”

Daadkrachtig en duidelijk

Promisys belooft klanten een 24/7 bereikbaarheid, betrouwbare spullen, duidelijke taal, kennis van zaken en eerlijke prijzen. Daarnaast levert Promisys alleen oplossingen waar het bedrijf zelf 100% in gelooft.

Hans vertelt: “We bieden een compleet scala aan producten en diensten voor een moderne IT-omgeving. Van het ontwerpen, implementeren en beheren van een complete IT-infrastructuur tot geavanceerde beveiligingsoplossingen en printing en document solutions. De IT-wereld verandert continu en door onze krachten te bundelen kunnen we in de toekomst nog sneller anticiperen op ontwikkelingen en marktveranderingen. Zo blijven we zelf future proof, maar belangrijker nog: zo zijn ook onze klanten verzekerd van een moderne en toekomstbestendige IT-omgeving.”

Hoeksche Zaken Magazine

Lees hieronder het volledige artikel over Promisys in het Hoeksche Zaken magazine van 2019.

Hoeksche Zaken | Zomer 2019

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij die kunnen inzetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel direct 088-643 2100.

GERELATEERDE ITEMS

Top